Krönika:
Tobias Jonasson

Ehandelspodden


En Podcast om E-handel från Anton Johansson

#17 Mari-Linn Stenlund, Testagram

marilinnstenlundtestagram

Podden växer, TACK alla ni som lyssnar! Blir så glad för all fin respons! Och nu är jag glad att kunna presentera det 17e avsnittet med Mari-Linn Stenlund från Testagram.se. Ett spännande avsnitt om ett lite speciellt e-handelsbolag. Testagram har bara varit live i ungefär ett år men har redan 5000 prenumeranter (!) som får en ”box” av nya varor en gång per månad. Alltså sådana produkter som varumärken vill nå ut med till early adopters så att det börjar spridas att det där nya smöret, den där deo’n, de där tvättsvamparna eller de nya chipsen är så himla NAJS. En snygg box för 99 kr med 5-10 produkter som man ej vet vad den innehåller. A surprise! Mari-Linn hade med sig en box till kontoret och jag måste säga att det var en sjukt grym upplevelse att öppna boxen.

Vi pratar om Mari-Linns PR-bakgrund, hur hon gick från idé till verklighet, varför hon får MASSA nya prenumeranter varenda gång en box har skickats ut och hur det egentligen går för sig att vara ett e-handelsbolag som inte behöver betala för att köpa in själva produkterna man säljer (that’s the dream ju!). Det är ett roligt, GLATT och spännande avsnitt från en av e-handelssfärens nya stjärnor. LYSSNA, det är inspirerande!

Lyssna via iTunes, SoundCloud eller RSS. Prenumerera gärna på e-handelspodden och vill du ge ett betyg i iTunes så vore jag tacksam!

Glesys

Tack till vår huvudsponsor, hostingleverantören Glesys som ni även hör i början av podden i ”hostingskolan”. Ehandelspodden presenteras i samarbete med Ehandel.se och görs av mig, Anton Johansson. Tack också till vår mittsponsor Contentor samt Apear.

Trackbacks & Pingbacks 1

  1. From HACKERNYTT.se - dagliga nyheter för dig som bygger framtiden on 17 Apr 2015 at 12:14

    Mari-Linn från Testagram har fått 5000 personer att prenumerera på en box de inte vet vad den innehåller

    – användaren agaton postade en länk hit från Hackernytt.se.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *Leverantörserbjudanden

Jobb på Ehandel.se
Swegmark of Sweden söker:
Marknads- och säljsupport för e-handel
Gents söker:
Marketing Team Leader
Dr Denim Web AB söker:
E-Commerce Administrator