Krönika:
Tobias Jonasson

Ehandelspodden


En Podcast om E-handel från Anton Johansson

#18 Sara Öhman

Sara Öhman

Lyssna via iTunes, SoundCloud eller RSS. Betygsätt gärna ehandelspodden i iTunes så vore jag tacksam!

Nytt avsnitt och ny infallsvinkel om e-handel! I detta 18e avsnitt har jag intervjuat en av Sveriges bästa på sociala medier, content marketing och community management – Sara Öhman. Det spännande med detta är inte bara att vi får lära oss massa smarta tips och tricks (vill du höra sånt är andra delen av podden SPRÄNGFYLLD med sånt) om hur man ska använda olika sociala medier, utan att höra hur en frilansande konsult tänker kring e-handelssverige. Det är ju trots allt så att många i e-handelsbranschen inte jobbar på ett ehandelsbolag, utan som frilans eller på byråer. Och Sara har både jobbat på byråer och nu som frilans! Och tur var väl att jag fick låna in henne just nu, för bara dagar efter inspelningen skrev hon att hon blivit anställd igen…

I det här avsnittet får vi höra om hur undertecknad gjorde så att Sara började Twittra, varför man ska använda Instagram för att hitta bloggar och såklart massa smarta tips om content marketing. Många i e-handelssverige skulle nog behöva en crash course i sociala medier och HÄR ÄR DEN! Så LYSSNA och sprid!

Reco

Tack till vår huvudsponsor Reco. Vill du vara först med att testa deras e-handelserbjudande, maila mig! Ehandelspodden presenteras i samarbete med Ehandel.se och görs av mig, Anton Johansson. Tack också till vår mittsponsor Contentor samt Apear.

Comments 2

 1. Glada Apan wrote:

  Hej!
  Tack för en bra pod. Ni går från klarhet till klarhet.

  Med vänlig hälsning,

  Glada Apan

  Posted 24 Apr 2015 at 20:36
 2. Anton wrote:

  Tack Glada Apan!

  Posted 05 Maj 2015 at 08:40

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *Leverantörserbjudanden

Jobb på Ehandel.se
Swegmark of Sweden söker:
Marknads- och säljsupport för e-handel
Gents söker:
Marketing Team Leader
Dr Denim Web AB söker:
E-Commerce Administrator