#19 Johan Holgersson, Bring

Johan Holgersson

Logistiknörderi på hög nivå! I detta avsnitt av Ehandelspodden har jag intervjuat Johan Holgersson som är kommersiell chef på logistikföretaget Bring. Det pratas ”last mile”, hur det går att skicka saker smartare och en MASSA coola logistiktrender. Dessutom hur Bring löste Ikeas hemleverans-utkörningar, varför Linas Matkasse inte skickas i kylbilar och hur mediciner från Lloyds apotek kan komma hem i brevlådan fem på morgonen med tidningsbudet. Mycket intressant intervju tycker jag personligen, så MISSA EJ!

Lyssna via iTunes, SoundCloud eller RSS

Reco

Tack till vår huvudsponsor Reco, kolla in deras nya e-handelstjänst på reco.se/ehandel. Ehandelspodden presenteras i samarbete med Ehandel.se och görs av mig, Anton Johansson. Tack också till vår mittsponsor Contentor samt Apear.

 

One thought on “#19 Johan Holgersson, Bring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *