Krönika:
Tobias Jonasson

Ehandelspodden


En Podcast om E-handel från Anton Johansson

#19 Johan Holgersson, Bring

Johan Holgersson

Logistiknörderi på hög nivå! I detta avsnitt av Ehandelspodden har jag intervjuat Johan Holgersson som är kommersiell chef på logistikföretaget Bring. Det pratas ”last mile”, hur det går att skicka saker smartare och en MASSA coola logistiktrender. Dessutom hur Bring löste Ikeas hemleverans-utkörningar, varför Linas Matkasse inte skickas i kylbilar och hur mediciner från Lloyds apotek kan komma hem i brevlådan fem på morgonen med tidningsbudet. Mycket intressant intervju tycker jag personligen, så MISSA EJ!

Lyssna via iTunes, SoundCloud eller RSS

Reco

Tack till vår huvudsponsor Reco, kolla in deras nya e-handelstjänst på reco.se/ehandel. Ehandelspodden presenteras i samarbete med Ehandel.se och görs av mig, Anton Johansson. Tack också till vår mittsponsor Contentor samt Apear.

Trackbacks & Pingbacks 1

  1. From HACKERNYTT.se - dagliga nyheter för dig som bygger framtiden on 20 Maj 2015 at 01:57

    Bring om framtidens e-handelslogistik

    – användaren agaton postade en länk hit från Hackernytt.se.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *Leverantörserbjudanden

Jobb på Ehandel.se
Swegmark of Sweden söker:
Marknads- och säljsupport för e-handel
Gents söker:
Marketing Team Leader
Dr Denim Web AB söker:
E-Commerce Administrator