#21 Sïmon Saneback

simon saneback

Lyssna via iTunes, SoundCloud eller RSS

Det 21a avsnittet av Ehandelspodden firas med att intervjua ingen mindre än Sïmon Saneback, en ganska välkänd profil i ehandelssfären. Vi pratar om hans resa med TopStreetwear (”TS”), hans tid som konsult på Brighstep och hur han hamnade på Smartguy/Stylepit.

Dessutom pratade vi lite om Sïmons nuvarande engagemang i bland annat Drkn, Storebadge och hans advisory board-jobbande åt bland annat Klarna och Bring. Och sist men inte minst, hans nya och tills nu lite hemliga projekt Levvel där han ska hjälpa skandinaviska e-handlare abroad i joint venture-lösning. Det är ett transparent avsnitt med många stories, anekdoter och insikter. Lyssna!

fyndiqTack till vår huvudsponsor Fyndiq! Vill du börja sälja hos dem, klicka här. Ehandelspodden presenteras i samarbete med Ehandel.se och görs av mig, Anton Johansson. Tack också till vår mittsponsor Contentor samt Apear.

 

3 thoughts on “#21 Sïmon Saneback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *