#22 Sara Wimmercranz, Footway

sara wimmercranz

Det 22a avsnittet av Ehandelspodden gästas av ingen mindre än Sara Wimmercranz från Footway. Hennes väg har gått från traineetjänst på Ikea (ganska naturligt med tanke på småländskan!), till personalvetarplugga, till HR-chef på Lensway och så grundade hon Footway i 2010.

Footway är en makalös tillväxtresa innehållandes ett starkt KUNDFOKUS (det kommer ni höra många ord om i podden), flera väluppmärksammade uppköp (Heppo, Brandos, Runforest) och MYCKET mer. Hon är dessutom inblandad i acceleratorn The Springfield Project som investerare. Sara är verkligen en rockstjärna inom e-handel så LYSSNA! Det är lärorikt, småländskt och STARKT kundorienterat. Footway är ett av Sveriges kanske mest snabbväxande e-handelsbolag de senaste fem åren så detta är INSPIRERANDE!

Lyssna via iTunes, SoundCloud eller RSS

fyndiqTack till vår huvudsponsor Fyndiq! Vill du börja sälja hos dem, klicka här. Ehandelspodden presenteras i samarbete med Ehandel.se och görs av mig, Anton Johansson. Tack också till vår mittsponsor Contentor samt Apear.

 

2 thoughts on “#22 Sara Wimmercranz, Footway

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *