Krönika:
Tobias Jonasson

Ehandelspodden


En Podcast om E-handel från Anton Johansson

#22 Sara Wimmercranz, Footway

sara wimmercranz

Det 22a avsnittet av Ehandelspodden gästas av ingen mindre än Sara Wimmercranz från Footway. Hennes väg har gått från traineetjänst på Ikea (ganska naturligt med tanke på småländskan!), till personalvetarplugga, till HR-chef på Lensway och så grundade hon Footway i 2010.

Footway är en makalös tillväxtresa innehållandes ett starkt KUNDFOKUS (det kommer ni höra många ord om i podden), flera väluppmärksammade uppköp (Heppo, Brandos, Runforest) och MYCKET mer. Hon är dessutom inblandad i acceleratorn The Springfield Project som investerare. Sara är verkligen en rockstjärna inom e-handel så LYSSNA! Det är lärorikt, småländskt och STARKT kundorienterat. Footway är ett av Sveriges kanske mest snabbväxande e-handelsbolag de senaste fem åren så detta är INSPIRERANDE!

Lyssna via iTunes, SoundCloud eller RSS

fyndiqTack till vår huvudsponsor Fyndiq! Vill du börja sälja hos dem, klicka här. Ehandelspodden presenteras i samarbete med Ehandel.se och görs av mig, Anton Johansson. Tack också till vår mittsponsor Contentor samt Apear.

Trackbacks & Pingbacks 2

  1. From HACKERNYTT.se - dagliga nyheter för dig som bygger framtiden on 26 Jun 2015 at 16:04

    Intervju med Sara Wimmercranz, grundare av Footway

    – användaren agaton postade en länk hit från Hackernytt.se.

  2. From Ehandelspodden - E-barometernspecial med Sara Wimmercranz on 30 Mar 2016 at 10:07

    […] specialpodd med detta som samtalsgrund. Till min hjälp hade jag en gäst som jag redan intervjuat, Sara Wimmercranz! Med hjälp av Sara (från sin erfarenhet som grundare av Footway, investerare och styrelseledamot […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *Leverantörserbjudanden

Jobb på Ehandel.se
MYoroface AB söker:
E-commerce manager
WellNOx Health AB söker:
Ansvarig Digital Media
Polarpumpen AB söker:
Polarpumpen.se söker Content Writer
Elodie Details AB söker:
Digital Retail Manager
Hands-On Science AB söker:
Platschef - Hands-On Science AB