#24 Karl Prytz, Animail

karlprytz

Ehandelspodden är tillbaka från ett litet (regnigt) sommaruppehåll. I detta avsnitt har jag intervjuat Karl Prytz, en väldigt intressant och klok e-handelspersonlighet. Som en av nyckelpersonerna på Klarna under många år för att efter vissa omvägar hamna som VD på Animail har han MYCKET kloka e-handelslärdomar att dela med sig av. Det gör han också i podden men vi kommer även in på frågor som mentorskap, att ta tag i och jobba med sig själv för att bli en bättre ledare, lönsamhet, om hur man blir rekryterad som VD för ett snabbväxande bolag som Animail och MYCKET mer.

Plus en hel del om det aktuella uppköpet av ZooZoo förstås! Det här får ni helt enkelt inte missa.

Lyssna via iTunes, SoundCloud eller RSS.

fyndiqTack till vår huvudsponsor Fyndiq! Vill du börja sälja hos dem, klicka här. Ehandelspodden presenteras i samarbete med Ehandel.se och görs av mig, Anton Johansson. Tack också till vår mittsponsor Contentor samt Apear.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *