Krönika:
Tobias Jonasson

Ehandelspodden


En Podcast om E-handel från Anton Johansson

Ola Gustafsson, Patroner.se

Ola Gustafsson Patroner.se

Vad är väl hösten utan Ehandelspodden? Det kan man verkligen fråga sig, men ack vem bryr sig, här är nästa avsnitt! Ola Gustafsson är e-handelsveteranen som precis sålt sitt bolag Patroner.se till Nordic Ecommerce Group efter en resa som började redan 1999 (då var jag själv 10 år!). I den här mycket intressanta podden berättar Ola hur det kom sig att han tog över verksamheten och blev majoritetsägare (istället för anställd) för ca 7 år sedan, hur han sedan fick omsättningen att lyfta, varför de köpte bolaget Cheapink, hur viktigt det är med snabb frakt i patronerbranschen, varför konsolideringen inom e-handeln bara börjat och MASSOR mer. Bara en sån sak som att få inblick i hur det var att driva onlineförsäljning innan Google fanns! Podden innehåller MÅNGA godbitar av erfarenhet idag.

Lyssna via iTunes, SoundCloud eller RSS.

fyndiqTack till vår huvudsponsor Fyndiq! Vill du börja sälja hos dem, klicka här. Ehandelspodden presenteras i samarbete med Ehandel.se och görs av mig, Anton Johansson. Följ mig gärna på Twitter!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *Leverantörserbjudanden

Jobb på Ehandel.se
Swegmark of Sweden söker:
Marknads- och säljsupport för e-handel
Gents söker:
Marketing Team Leader
Dr Denim Web AB söker:
E-Commerce Administrator