Krönika:
Tobias Jonasson

Ehandelspodden


En Podcast om E-handel från Anton Johansson

Christoffer Tyrefors, Cykelkraft.se

tyrefors_mindre

I det 26e avsnittet av Ehandelspodden har jag intervjuat en riktigt, riktigt grym e-handlare. Christoffer Tyrefors är pokerspelaren som började jobba med ”epost” på Länna Sport och som sen blev mer eller mindre e-handelschef från scratch genom att vara nyfiken, driven och av att ta vara på den goda handelskunskapen som fanns inne på bolaget.

Nu är Christoffer VD och delägare i Cykelkraft.se som vuxit från ca 10M i omsättning till nästan det tredubbla på väldigt kort tid. I podden pratas det mycket om värdet av att tänka behovsanalys, att HJÄLPA kunderna, hur höga inträdesbarriärerna för att sälja cyklar online är och såklart massor av andra intressanta saker. Personligen tycker jag Christoffer är en av Sveriges duktigaste e-handlare så detta får ni INTE MISSA!

Lyssna via iTunes, SoundCloud eller RSS.

Tack till vår huvudsponsor Reco, kolla in deras kundomdömestjänst på reco.se/ehandel. Ehandelspodden presenteras i samarbete med Ehandel.se och görs av mig, Anton Johansson. Följ mig gärna på Twitter!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *Leverantörserbjudanden

Jobb på Ehandel.se
Swegmark of Sweden söker:
Marknads- och säljsupport för e-handel
Gents söker:
Marketing Team Leader
Dr Denim Web AB söker:
E-Commerce Administrator