Mats Ingelborn, Jelon E-trade

matsingelborn-mindre

I detta 28e (!) avsnitt av Ehandelspodden intervjuar jag Mats Ingelborn, en ganska känd e-handelsprofil som drivit e-handel under lång tid och dessutom skrivit flera böcker. Ett MYCKET spännande avsnitt för alla oss e-handlare därute! Mats är har startat e-handelsbutiken Calzessa som säljer strumpbyxor online.

Vi pratar om hur det är att skapa flera varumärken/sajter, internationalisering, varför de byggde sin egen e-handelsplattform och hur han skulle gjort om han börjat om idag. Missa ej! Detta är både trevligt, spännande och lärorikt! Dessutom en hel del om Mats utmärkta blogg tillika hans böcker, varav en helt fokuserad på e-handel.

Lyssna via iTunes, SoundCloud eller RSS.

Tack till vår huvudsponsor Klarna, läs mer om Klarna Checkout här. Ehandelspodden presenteras i samarbete med Ehandel.se och görs av mig, Anton Johansson. Följ mig gärna på Twitter!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *