E-barometernspecial med Sara Wimmercranz

e-barometern

Dags för ett specialavsnitt! I och med att E-barometern för 2015 släppts som sammanfattar, med statistik och analys, hur den svenska e-handeln utvecklas har jag gjort en specialpodd med detta som samtalsgrund. Till min hjälp hade jag en gäst som jag redan intervjuat, Sara Wimmercranz! Med hjälp av Sara (från sin erfarenhet som grundare av Footway, investerare och styrelseledamot i RNB) diskuterar vi helt enkelt både smått och stort det som vi tyckte var intressant i E-barometern. Ett sätt att knyta an siffrorna till något, var någon slags ambition. Diskussionen blev om mycket mer än siffror, det är massa matnyttigt i avsnittet så MISSA EJ!

Glöm inte att ladda ned E-barometern här, det är helt gratis och den innehåller massor av intressanta saker vare sig du är e-handlare, jobbar på ett e-handelsföretag eller är tjänsteleverantör. Rekommenderas varmt! Förutom denna, som sammanfattar ett helt år, kommer det kvartalsrapporter under året.


Lyssna via iTunes, SoundCloud eller RSS.

Stort tack till PostNord för att ni samarbetade med mig angående denna specialpodd. Ehandelspodden presenteras i samarbete med Ehandel.se, spelas in av Apear och görs av mig, Anton Johansson. Följ mig gärna på Twitter!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *