Per-Olof Arnäs, logistikforskare

Per Olof Arnäs

Dags för ett vetenskapligt, intellektuellt, akademiskt avsnitt! Låter kanske nördigt? Det är det, men väldans lättillgängligt och INTRESSANT ändå. Jag har i detta avsnitt intervjuat den genomtrevlige Per Olof Arnäs som är logistikforskare på Chalmers.

På grund av att P-O är fellow poddare på Logistikpodden (ni får inte missa intervjun med mig där!) blir det såklart inte bara snack om transport- och logistik, utan om lite podcasting och andra intressanta spörsmål. LÄRORIKT om hur logistik och transportindustrin är det helt klart, men även spännande för att man får reda på vad som det forskas om nu – som vi kanske kommer börja se i verkligheten först om ett tag…

Per Olof Arnäs är en riktigt spännande person som alla e-handlare kan lära sig något av. DON’T MISS IT!

Lyssna via iTunes, SoundCloud eller RSS.

Tack till vår huvudsponsor Klarna, läs mer om Klarna Checkout här. Ehandelspodden presenteras i samarbete med Ehandel.se (missa inte deras nya tjänst EDGE) och görs av mig, Anton Johansson. Följ mig gärna på Twitter!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *