Projektet ”nerlagt”

wppp

För ganska precis tre månader sedan tog vi beslutet att lägga ner den fristående webbshoppen på Kigurumi.se och flytta in produkterna under en egen kategori på Partykungen. Ett inte helt enkelt beslut men som så här i efterhand känns helt rätt.

Anledningen till beslutet var helt enkelt att projektet aldrig lyfte. Vi sålde c:a 2-3 dräkter om dagen och allt det extra administrativa arbete det innebar att sköta två butiker parallellt gjorde att det inte var värt det. Genom att istället göra om Kigurumi.se till en affiliatesida som pekar besökarna vidare till Partykungen kan vi fortfarande dra nytta av de starka positioner domänen har på Google samtidigt som vi kan visa produkterna för Partykungens kunder.

Med det vill jag även avsluta denna blogg där ni fått följa projektet från start till slut. Det var en klar chansning från oss att starta detta parallellt med Partykungen men vi har även lärt oss mycket längs vägen. Även om det inte fick ett lyckligt slut som i alla sagor så får man ändå säga att det varit värt tiden.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *