Om Katrin

Efter att ha utbildat mig till grundskollärare, arbetat med det några år. Bytt inriktning på livet, utbildat mig till infomationsteknolog och arbetat som systemförvaltare och webbutvecklare i 8 år, har jag blivit egen företagare och e-handlare.

Jag har drivit butiken SweCat, som är Sveriges äldsta djurbutik på nätet, sedan 2002, parallellt med mitt vanliga jobb, men allteftersom den har växt och utvecklats har jag insett att det är e-handel jag vill arbeta med på heltid. Att starta och driva ett företag är något av det mest spännande och stimulerande man kan göra, och 2008 tog jag steget från att vara kombinatör till att bli enbart företagare. Jag driver Kodmyran AB, ett företag som hyr ut och säljer e-handelslösningar samt konsultar inom e-handel, och som även driver våra egna e-handelssajter. I dag driver vi swecat.com och gardenhome.se, men vi får se i framtiden om det inte blir några fler butiker.

Privat är jag en gift 35 årig kvinna, som bor i Sundsvall, och vars största intresse är trädgård och djur. Jag har fyra katter ( 1 birma och 3 sibirisk katter) och driver kattuppfödning sedan 15 år tillbaka.  Jag bor i ett hus med en stor trägård, innehållande ett 18 kvadrats växthus, där jag tillbringar min fritid, och även faktiskt en del av min arbetstid. En förmån man har som företagare är att själv kunna välja sin arbetsplats och ibland råkar det bli i trädgården eller växthuset med en laptop…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *