Etrip 2012 är i rullning

Så där, då har vi fått igång bloggen här igen. ETrip 2012 startade igår tisdag 7e augusti och vi kommer att fara runt i landet och besöka ehandlare fram till söndag. Ni som har hängt med på ehandel.se ett tag vet att jag och Dan var ute även förra året. Nytt för i år är att vi tänker undvika total katastrof i Norrköping och faktiskt fullfölja hela veckan.

Vi har gått ut starkt. Så snart vi får uppkoppling kommer vi att lägga upp lite videos här på bloggen. En del är rent trams men mellan raderna så får vi fram en hel del nyttigheter från ehandlare runt om i landet (och Danmark i år).

Ytterligare en nyhet i år är att eTrip har fått en praktikant i Christoffer Tyrefors. Dessvärre hade Christoffer missuppfattat upplägget med eTrip och trodde hela kalaset var en drogresa. Efter viss diskussion är nu alla med på noterna kring detta drogfria event.

Tyrefors tror att vi ska åka på drogsemester

Så här ser resplanen ut ungefär;
Tisdag: Rikard hämtar upp Dan och Christoffer i Helsingborg/Malmö
Onsdag-söndag: Besöka ehandlare.

Är ni vakna några timmar till så kommer snart en film från vårt första stopp i Köpenhamn upp här på bloggen, tills dess håll tillgodo med bambusermaterial (väldigt suddigt men väldigt intressant och givande).

 

Rikard och Dan

 

2 thoughts on “Etrip 2012 är i rullning

  1. Lukas, det hade varit superkul. Vi skriver upp det till nästa år då vi nu rullar in mot Göteborg för vila och reflektion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *