Vi presenterar vår praktikant

Som ni säkert märkt har jag och Dan fått assistans i år av en alldeles egen praktikant. Vi är så glada för detta då vi nu får hjälp med allt tungt kringarbete som är runt eTrip. Som var och en kan räkna ut är det naturligtvis ett hästjobb att få allt runt omkring på plats för att vi stjärnor ska kunna göra ett gott arbete. Eftersom det ryktas om att vi imorgon (fredag) får tillskott av ytterligare en junior tyckte både jag och Dan att det var på sin plats att Christoffer Tyrefors får en lite kortare presentation här. När Christoffer inte är ute på turné är han sportsveriges vassaste ehandelschef på Länna Sport.

Vi ställde tre snabb till Christoffer och svaren finner ni här nedan.

Du har varit väldigt angelägen om att få följa med oss på eTrip, vad är det som fascinerar dig mest?

-Jag har ända sedan jag följde #etrip på nätet förra året haft en dröm om att få följa med riktiga ehandlare ut i landet på en sådan här resa. När möjligheten kom upp var jag därför inte sen att haka på. Det är som en dröm som går i uppfyllelse nu den här sommare.

Vilket av besöken tycker du har varit bäst så här lång?

-Egentligen är det ju allt runt omkring som är himla häftigt. Bara att få höra er snacka och dra analyser. Speciellt Dan, han är riktigt vass, det märks att han driver ett framgångsrikt företag. Men om jag ska välja en grej så är det besöket hos Patroner tidigare idag. Där diskuterade ni mycket, på en del andra ställen har det stundom varit lite väl mycket corporate bullshit.

Om du får välja ut två butiker på nätet som du tycker är riktigt vassa, vilka är det?

-Jag har två solklara favoriter och det är Roliga Prylar och Tonerlagret. Dessa två butiker tycker jag är riktigt bra, jag kan surfa runt bland toner och bläckpatronerna på Tonerlagret i flera timmar och bara njuta.

Här är också en bild där Christoffer inte är bortklippt så ni kan se hur han ser ut ståendes bredvid sina idoler på en MacDonaldsparkering någonstans i Sverige.

 

Rikard och Dan

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *