Krönika:
Tobias Jonasson

Maria


En till Ehandel.se Bloggar webbplats

Hej e-handlare!

Nu har jag också flyttat in här på ehandel.se. Och det är inte den enda flytten som pågår just nu… De senaste åren har jag jobbat med Signerat.se och det är kanske därifrån en del av er känner igen mig. Just nu håller jag också på att flytta in med ytterligare en verksamhet på Nordic Design Collective. Så det är – milt uttryckt – full rulle just nu.

Beslutet att expandera tog jag för inte alls länge sedan, och har skrivit en del om det på min egen blogg. Även om Signerat har varit lyckat, med Topp 100-placeringar (2009 och 2011), andra utmärkelser och stark tillväxt, så har det inte varit tillräckligt. I slutet av januari bestämde jag mig för att lansera ytterligare en ny sajt, med annan profil men samma affärsmodell. Vart det tar vägen vet jag inte riktigt än – men det vet man ju å andra sidan aldrig som entreprenör.

Idag är det bara en vecka kvar till lansering, och ni kommer kunna följa arbetet bakom kulisserna inför lansering här – och lite uppföljning på hur det går de kommande veckorna.

Om ni vill läsa mer om varför jag tog beslutet, valde namnet, varför vi lanserar så snabbt, vilka problem jag har stött på och hur jag tänkte när jag tog fram den grafiska profilen finns mycket mer att läsa på latitud.se.

På återhörande…

Comments 12

 1. Dan Nilsson wrote:

  Välkommen! Kul att ha dig här :)

  Posted 13 Mar 2012 at 01:53
 2. Jimmy Öström wrote:

  He he, jag tänker inte alls läsa dina länkar……..=) Jag vill ha höra det ”live” nästa vecka istället!!!……=)

  Posted 13 Mar 2012 at 01:57
 3. Maria Richardsson wrote:

  Tack Dan!

  Posted 13 Mar 2012 at 01:59
 4. Joel wrote:

  Välkommen! :)

  Posted 13 Mar 2012 at 02:20
 5. Maria Richardsson wrote:

  Jimmy – självklart, vi tar det över en öl 😉
  Joel – tack!

  Posted 13 Mar 2012 at 02:28
 6. Rikard wrote:

  Kul att du flyttar in här och bra drag med internationalisering. Kommer bli kul att följa, kräver att få höra mer på Emeet nästa vecka!

  Välkommen!

  Posted 13 Mar 2012 at 02:48
 7. Parvelito wrote:

  Välkommen till de bloggandes skara.

  Posted 13 Mar 2012 at 03:11
 8. Katrin Lundgren wrote:

  Välkommen hit Maria, ska bli kul att följa även här. Jag smygläser ju redan din andra blogg :-)

  Posted 13 Mar 2012 at 03:33
 9. Nolingo wrote:

  Kul. Ska bli spännande att följa dig här. Heja ehandel!

  Posted 13 Mar 2012 at 04:06
 10. Andreas wrote:

  Jag som aldrig hört eller vet vem du är, skulle gärna ta del av en liten presentation.

  Har en enkel princip, läser ej länkade blogginlägg. Vill läsa här på ehandel.se och inte behöva besöka andra sidor, enkelt!

  Posted 14 Mar 2012 at 01:54
 11. Jimmy Öström wrote:

  Men vill du inte läsa länkar så blir det svårt Andreas. Vad är det för trams? Läser inte länkade blogginlägg……..

  Posted 14 Mar 2012 at 05:48
 12. Maria Richardsson wrote:

  Tack för alla välkommen-hälsningar!

  Andreas, den korta versionen står i inlägget – jag har jobbat med Signerat.se i 4 år, och nu ska jag starta ytterligare en sajt. Båda är marknadsplatser för designprodukter från svenska formgivare. Att besöka sajterna är det bästa sättet att få en bild av vad det är jag gör, sorry… :-) Sen hoppas jag att kommande inlägg kommer ge mer kött på benen.

  Posted 15 Mar 2012 at 08:34

Trackbacks & Pingbacks 1

 1. From Ensamt liv som e-handlare | Latitud on 16 Mar 2012 at 09:08

  […] har nu börjat blogga på ehandel.se och tidigare i veckan skrev jag mitt första inlägg. Idag är det dags för nästa, och du kan också läsa det här […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *Leverantörserbjudanden

Jobb på Ehandel.se
MYoroface AB söker:
E-commerce manager
WellNOx Health AB söker:
Ansvarig Digital Media
Polarpumpen AB söker:
Polarpumpen.se söker Content Writer
Elodie Details AB söker:
Digital Retail Manager
Hands-On Science AB söker:
Platschef - Hands-On Science AB