E-handlar-after-work i Stockholm istället för eMeet

På Webbdagarna igår stod jag och Fabiola Wikström och pratade om att det var så synd att det inte blir något eMeet i vår. En av de viktigaste funktionerna är ju det sociala, så istället bestämde vi att vi kör en afterwork/tweetup om ett par veckor istället – så att vi klarar oss till höstens konferens.

Efter en snabb tweet vet vi redan nu att vi blir ett litet gäng. Och på något sätt kändes det bra att stå i stora utställarhallen på Waterfront och skicka den där tweeten, eftersom det var i just den lokalen som eMeet föddes för ett par år sedan – också efter ett spontant infall av Wilma, Nolingo, Tonerkungen och Gamsun. Nu har vi inga större ambitioner med detta än att ses över ett glas vin eller två, men det är ju inte så illa det heller.

Plats: Rival (Mariatorget, Stockholm)
Datum: tisdag 26 mars
Tid: från 17.30

Jag kommer. Kommer du?

 

2 thoughts on “E-handlar-after-work i Stockholm istället för eMeet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *