Vi är live!

Pust och stön! Igår pekade vi om servrarna och kan nu äntligen säga att vi är live med vår nya sajt. Det har varit ett otroligt roligt projekt, om än lite slitsamt för alla inblandade på slutet. Men killarna på Karlsson & Lord har gjort ett fantastiskt jobb, och jag är oerhört nöjd med resultatet! Nu har vi en fantastisk grund att jobba vidare med – för vi är ju såklart långt från klara.

Mer information om de nya funktionerna för våra kunder kan du läsa mer om i vår blogg och vår pressrelease om nya sajten hittar du här.

De stora nyheterna rent tekniskt och praktiskt har jag ju redan berättat för er, och jag tror att ni kan se det mesta på sajten också. Fokus i designen har helt och hållit legat på kunden, att skapa en inspirerande sajt som man kan tillbringa mycket tid på, oavsett tid och plats. Enkelhet i alla steg har också varit ett ledord. Men det allra största jobbet ser ni inte. Det är systemet bakom där alla formgivare själva lägger upp sina produkter. Ett projekt i sig att få på plats, och som vi lagt ner massor med tankemöda, tid, svett och tårar på, men som nu är på plats och som fungerar för lång tid framöver. Igår blev det lite bubbel för att fira, och nu är det dags för midsommarhelg och att landa lite. Sen blir det sommartempo ett tag framöver, och det är välbehövligt för min del.

Kolla in nya www.nordicdesigncollective.se! Vad tycker ni?

 

9 thoughts on “Vi är live!

  1. Otroligt snygg sajt!!

    En fråga: när jag klickade in på pressmeddelandet fanns ingen länk till nya sajten där.Men det kanske är tänkt att vara så?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *