Hello world!

I slutet på förra veckan smög vi ut vår nya internationella sajt för Nordic Design Collective. Det är visuellt inga stora ändringar mot hur sajten såg ut när vi lanserade innan sommaren, men nu har vi också öppnat för att skicka produkter till hela världen. Vi vet ju redan att intresset är stort, och har nu i slutet på sommaren nästan haft dagliga förfrågningar från kunder utanför Sverige som vill handla. Mer info i vår pressrelease här.

Och ja, smygstarten gick rätt bra måste jag säga. Vi har redan fått ordrar från tre kontinenter! Och det utan någon större marknadsföring, mer än våra egna sociala kanaler och nyhetsbrev. Nu börjar det stora jobbet, att börja bygga en internationell publik!

Den här sommaren har annars varit ganska händelserik. Efter vår lansering har vi sett en del intressanta effekter på beteende, trafikmängder och liknande, men det förtjänar nog ett eget blogginlägg. Summa summarum så har det varit en riktigt riktigt bra sommar, och vi har nu börjat slå både trafik- och försäljningsrekord trots det fantastiska sommarvädret!

En annan stor händelse, speciellt för mig personligen, är att jag beslutat att lägga ner Signerat. Förutom min konsultverksamhet i enskild firma är det den första verksamheten jag startat ”på riktigt”, och jag jobbade med sajten i över 5 år! Jag har lärt mig så oerhört mycket under den här tiden och är otroligt stolt över vad jag åstadkommit under den här tiden, men nu var det dags att gå vidare och fokusera helt på den resan vi har framför oss med Nordic Design Collective.

Fullt ös alltså, och därför lite tyst här på bloggen. Nu kör vi!

PS. Och ja, jag inser precis hur nördigt rubriken på det här inlägget är… 😉 Men jag tyckte det passade bra, så då får det vara så.

 

3 thoughts on “Hello world!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *