Boktips: Creative Business: 10 lessons to help you build a business your way

creative-business-10-lessons-to-help-you-build-a-business-your-wayDags för ett boktips! Creative Business: 10 lessons to help you build a business your way är en bok som jag har kommit tillbaka till flera gånger. Jag läste den första gången för drygt tre år sedan tror jag, men den är en favorit som jag ofta tar upp och läser lite i. Den är också med i packningen nu under vår Marocko-vistelse.

De case som tas upp i den här boken är från de nordiska länderna och utgår från kreativa näringar, men lärdomarna går att applicera på de flesta företagen. Det jag verkligen gillar med den här boken är att den utmanar sanningar, ger idéer kring alternativa vägar för marknadsföring, försäljning och finansiering, och att den inte är så teoretisk. Den bygger på verkliga case, och som alla entreprenörer vet är vägen sällan rak.

Vilket är ditt bästa boktips?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *