Internetnärvaro utan ehandel?

Vi ställer ut med en monter på EPiServerdagen på Kistamässan just nu och jag har gått ett varv och hälsat på våra kollegor i branschen, ett 50 tal utställare. Jag är totalt chockad, vi är de enda som har ett tydligt budskap kring ehandel. Kan man som företag verkligen finnas på nätet utan att tänka ehandel idag?

Konstigt nog är det inte ett enda av dagens föredrag som handlar om ehandel heller.

Summa summarum, detta borde bli en spännande dag för oss!

 

4 thoughts on “Internetnärvaro utan ehandel?

 1. Såklart man kan. Även om en annan är lite (för) insnöad så handlar inte allt på nätet om e-handel 🙂

  Vi var i en liknande situation för ett tag sedan. I det läget har man en väldig fördel, då många besökare tenderar att vara intresserade av ehandel…

 2. Det jag är ute efter är att ehandel är mer än bara en varukorg. Om man hittar en produkt på nätet som man är intresserad och bestämmer sig för att åka ner till butiken och genomföra köpet, är det ehandel eller inte?

  Jag har fortfarande mycket svårt att se ett enda företag som inte bör tänka ehandel på sin sajt på ett eller annat sätt.

 3. Visst kan man finnas på nätet utan att tänka e-handel. Men frågan är var man drar gränsen?

  Vi har sett i undersökningar som vi har gjort av företag som har webbshop och butik till exempel att kopplingarna mellan de olika kanalerna är starka.

  Själva köpet kanske görs i butik eller att man ringer in men själva köpbeslutet har tagits på grund av vad man har sett på nätet.

  Är det e-handel då man har gjort allt förarbete på webben och till och med tar med en utskrift från en sajt med den vara man vill ha?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *