Nu har vi lanserat Polarn O. Pyrets ehandelslösning

It´s about time. Nu har det många längtat efter blivit realitet, vi har lanserat http://www.polarnopyret.se

Själv genomförde jag mitt första köp på betalanseringen i fredags, paketet levererades idag och med en liten present på köpet. Kul!

Det har varit ett intensivt och tight projekt och det är skönt att lösningen nu är lanserad, det är ju nu den roliga resan börjar. Tekniskt sett bygger lösningen på standardplattformen eNova från Wipcore och EPiServer CMS, naturligtvis integrerat mot bakomliggande affärssystem och en del annat. 

Läs även artikeln på InternetWorld som publicerades precis: http://internetworld.idg.se/2.1006/1.218189/polarn-o-pyret-blir-e-handlare

 

Go shop, now!

 

5 thoughts on “Nu har vi lanserat Polarn O. Pyrets ehandelslösning

 1. Jag gillar den. Det enda som gjorde mig förvirrad är att framsidan inte känns ”e-handel”. Det skulle lika gärna kunna vara en online produktkatalog. Det är nog för att man är van att se produkter med pris på framsidan på nätet.

  Vet inte om det är något negativt dock. Bara något jag reagerade på.

  Annars diggar jag verkligen hur man väljer färger och hur felhanteringen fungerar när man glömmer fält osv. Grymt snyggt. Hela GUI:t känns modernt som tusan.

 2. Lanseringen gick riktigt bra och den feedback som kommit är mycket positiv. Jag håller dock med om det du säger angående förstasidan, men det är en stor kampanjyta som kommer att användas för att pusha produkter och så framöver, men den är rätt ”fri”. Just ”FRAKTFRITT” signalerar väl dock e-handel rätt bra? 😉

  Det finns mycket mer funktionalitet att utveckla, men basfunktionerna finns på plats och kunderna har lyckats bra att handla. Designen är ju rätt innovativ utan att sajten är krånglig att använda, tvärtom. Jag gillar skarpt att man kan se tillgängliga färger av plaggen direkt i produktlistan genom att hålla musen över.

  Tyvärr har min fru fått nys om sajten och vi har redan fått ett stort paket levererat 😉
  Till dotterns stora lycka fick man även en fin liten leksak med i leveransen, bra drag där av Polarn!

 3. Japp fraktfritt hjälper men jag menade den där snabba undermedvetna känslan 🙂

  Som tur?? är har jag inga barn så jag behöver inte handla något 🙂

  ps. Det borde stå fraktfritt/fraktpriset i varukorgen 😀

 4. PO.P har ju en tacksam målgrupp & bra produkter, så de borde haft en butik länge nu kan man tycka.

  Skulle vara kul att veta mer om projeket, hur tankarna gick, vad som var viktigt etc.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *