E-handel, e-handel kära ehandel

Ett forumsinlägg som jag måste tipsa om är detta som Robin på Länna möbler skrev i forumet i förra veckan som handlar om snabbkassor.

Fortsätter med en länk till ett blogginlägg/intervju med Hjalmar på tidningar.nu.  Sanningen bakom ett Lyckat Affiliateprojekt. Som ger en inblick i Tidningar.nus verksamhet. Något i intervjun som jag tyckte var intressant som jag gärna läst mer om var slutsatserna kring segmentingen på källa. Någon som har någon bra länk kring detta?

På dagtid jobbar jag på ett företag som heter SiteDirect som jobbar med bla e-handelslösningar som E-handelskonsult. Ett ställe som jag verkligen trivs på. Jag har valt att hålla det lite nertonat när jag har skrivit här, delvis för att SiteDirect har drivit ehandel.com och jag inte vill battla med rockstar Dan för mycket. Både SiteDirect och nyss nämnda portal har startats av Mathias en entreprenör som bla. har byggt upp Boss Medias (nuvarande G2) Casinoplattform en gång i tiden i sitt dåvarande bolag. En mycket inspirerade person.

Att .com finns är ju inte direkt någon hemlighet och att ehandel.se och .com har krigat lite tror jag bara sporrar alla. Punkt com har nu gått och blivit ehandel.org och gjort en stor förändring där dom går från en portal till ett eget bolag som aktivt kommer jobba för ehandlare i Sverige och i förlängningen norden. Ryktet gör ju gällande att .se har massa roliga saker på gång…(???)

Arbetet med Bagsy går sakta framåt. Fokuset är lite blandat just nu för min del.

Delvis letar jag bra tillverkare för vår egen kollektion, jag har alltid drömt om egna produkter och dessa kommer bli superawsome! Vi är i full färd med att ta fram en såkallad 0-serie här i Sverige.

På SEO fronten går det lite knackigt, skulle vilja ha hjälp av någon att bygga upp nätverk men har svårt att få tag i någon jag vill samarbeta med. En lite intressant sak som jag inte vet om jag har delat med mig av är att ordet Datorväska verkar ha mindre sökningar än ordet dataväska. Det tar i mot lite i mitt hjärta att optimera för dataväska, men jag får väll trösta mig med att Svenskan är ett levande språk.

Vi har även börjat inrikta oss på skolorna inför höstens kommande skolstart.

PS. Just nu letar jag även febrilt efter en fräck väska som spotades på CPH nyligen. En passagerare klev av planet med sin rullväska, drar upp draghantaget, fäller ut en platta under väskan som han kan stå på och vips så har han en spark. Han flög verkligen fram mellan Gaterna. Någon som sett något liknande?

 

4 thoughts on “E-handel, e-handel kära ehandel

    1. Hej, den meningen syftade på om att hitta/skriva dom bästa artiklarna och rapportera om de senaste nyheterna på bästa sätt. Att det skulle söndra har jag svårt att tro.

  1. Hehe vi krigar väl inte och du får gärna länka ehandel.org här. detta är bara en plattform för svenska e-handlare, vi välkomnar allt innehåll som har med svensk e-handel att göra och det stör nog ingen vad jag vet att du jobbar på Ehandel.orgs systerbolag, inte mig i alla fall!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *