Välkommen på #emeet i Stockholm 29/3

@tonerkungen, @wilmafriends, @nolingo och @gamsun på #ssmx (nä Rikard sover inte, det bara ser ut så :D)

För en tid sedan träffades ett stort antal människor som är intresserade av ehandel,  kommunikation och sociala medier på Vinterminglet (#ssmx) i Stockholm.

Under konferensen skickade @tonerkungen ut en tweet till ehandlarna på konferensen om att träffas. På lunchen träffades då bla @tonerkungen som säljer toner, @gamsun som säljer lampor, @wilmafriends som säljer inredning och jag @nolingo som säljer arbetskläder på nätet för att prata ehandel. Många intressanta frågor avhandlades sedan under dagen och det hela avslutades med att @gamsun föreslog att vi borde träffas och prata ehandel och affärsutveckling igen. Tanken på ett #emeet föddes

30-31/3 anordnas webbdagarna i Stockholm vilket förmodligen kommer att samla en hel del ehandlare. Vi är nu några engagerade och drivna ehandlare som ska träffas dagen före webbdagarna dvs tisdag den 29/3 för att just prata ehandel, basha varandras sajter och kanske spana in lite i framtiden.

Är du intresserad av att vara med? Läs mer här och anmäl dig här.


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *