Ehandel.se årets kunskapsspridare 2011

Vi gratulerar Ehandel.se och Dan Nilsson till utmärkelsen årets kunskapsspridare inom ehandel på #NES11, Nordic Ecommerce Summit 2011. Väl förtjänt. En extra guldstjärna till Julius som gjort allt jobbet 🙂

Kolla in prisutdelningen här: #NES11 Awards

Bra jobbat säger vi, Magnus, Rikard, Peter, Mattias, Wilma, Marie, Sammie, Åke, Sara och alla andra som fick vara med denna kväll och sola oss i er glans. Ni äger fett!

 

2 thoughts on “Ehandel.se årets kunskapsspridare 2011

    1. Tack Anders, det värmer mitt hjärta att få höra det från en ehandelsräv som du. Jag gör det för att jag älskar ehandel och entreprenörer som vill skapa business. Min övertygelse är att om vi alla delar med oss av vår kunskap och erfarenhet så bygger vi tillsammans ett bättre ehandelsverige, det tjänar vi alla på. Vi ses igen på #nes12. /Peter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *