Ska vi byta kunder med varandra? Du får mina gratis.

Ska vi byta kunder med varandra? Hör av dig om du vill ha mina kunder, du får dem gratis. Det enda du behöver göra är att skicka dina ”begagnade” kunder till mig 🙂

Så här kommer det att fungera: Min butik inom ehandel som säljer arbetskläder kommer inom kort att börja samarbeta med andra duktiga ehandlare som vill visa upp sin butik och ge kunderna ett bra erbjudande. I kassan efter betalningen kommer kunden att få en länk till en sida där alla våra samarbetspartners ger kunden olika erbjudanden, tex fri frakt, en kampanjrabatt eller liknande om man handlar hos dem. Det kommer att vara väldigt enkelt, en logga för butiken och en kort text med erbjudandet. Kunden klickar på en länk för det erbjudande som denne är intresserad av och slussas då till den butik som han har valt. Kunden kommer att landa på en ”hemlig” sida i den valda butiken där han får sitt speciella erbjudande som tack för att han valt att handla i en av de samarbetande butikerna. Sen är det bara för kunden att shoppa loss 🙂

Vi skickar alltså våra kunder efter avslutat köp hos oss direkt till din butik om du vill göra det samma med dina kunder, skicka dem till oss. Vår ”begagnade” kund blir alltså en ”ny” kund hos dig, recycling in it´s prime 🙂

Min teori är att en kund som just har ehandlat lätt kan fortsätta att ehandla i nästa butik om det bara dyker upp ett bra erbjudande. Han eller hon sitter ju redan där med kreditkortet i handen. Varför inte ta tillvara på det?

Jag har ingen aning om hur detta kommer att fungera eller vad det kommer att ge men jag vill ge det en chans. Det kostar inget att vara med mer än lite jobb med att sätta upp en landningssida i din shop och ett erbjudande för att locka kunden till dig. Tillsammans kan vi skapa ett attraktivare erbjudande för våra kunder och vi kan ge dem möjlighet att upptäcka butiker som de kanske inte redan kände till.

Vill du vara med? Har du en ebutik och vill att våra kunder handlar hos dig så kontakta mig på info(at)protecty.se för mer information.

 

11 thoughts on “Ska vi byta kunder med varandra? Du får mina gratis.

  1. Kul Stefan. Givetvis måste det vara bra butiker som samarbetar men jag tror att det är ganska självsanerande då alla ehandlare är måna om sina kunder och vilka man väljer att samarbeta med. Jag återkommer med mer info längre fram. Tack för att du tog dig tid att kommentera. /Peter

 1. Tanken är intressant, då främst för mindre aktörer som slår sig ihop. Men man ska vara försiktig med språkbruket… 😉

 2. Äh, vaddå det handlar ju bara om att visa reklam för dig som kund. Om du tar illa upp av det kanske du borde läsa på om hur t.ex. google eller alla andra stora sidor fungerar.

  Tror det är en kanonidé, så fort det är rulljans hos mig så hör jag av mig (klädrelaterat)

  MVH
  Peter

  P.s. ej riktig email d.s.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *