Bakom kulisserna hos en riktig ehandlare

En riktig ehandlare väljer alltid rätt verktyg för arbetsuppgiften

Följ med No Lingo-TV bakom kulisserna hos en riktig ehandlare.  Jag har besökt Rikard Westberg a.k.a @tonerkungen i Göteborg som säljer toner och bläckpatroner på Tonerlagret.se. Under en tidig morgon och förmiddag fick jag en exklusiv möjlighet att få följa med honom i arbetet mot att bli Sveriges största ehandel. Det här är en mycket unik inblick bakom kulisserna. En naken och ärlig inblick i det glamourösa livet som ehandlare.

I del 1 får du följa mig och Rikard på väg till Tonerlagret tidigt en morgon efter att ha varit hos en grossist för att hämta varor till dagens utleveranser. Jag intervjuar Rikard om ehandel och hans karriär som ehandlare. Mitt i sändningen blir det ganska dramatiskt då vår fullastade bil plötsligt är nära att råka illa ut i morgontrafiken. Rikard tar dock det hela med en klackspark, nära döden upplevelser hör ju till en ehandlares vardag, och berättar öppet om livet som ehandlare.

I del 2 får du ta del av Rikards insidertips om hur du lageroptimerar och effektiviserar din verksamhet och se hur det går till att packa ett paket riktig snabbt och effektivt. Du får även träffa två andra kända ehandlare, Anton Jonsson a.k.a @agaton (även känd som Superanton eller detärsåsjuktlättattvarabästAnton) som säljer hörlurar på Headler.se och Martin Kiland a.k.a @martinkiland som säljer strumpor på Strumpgalen.se. Anton avslöjar ett knep om hur du dramatiskt kan öka din lönsamhet, missa inte det.

Bakom kulisserna del 1

Bakom kulisserna del 2

Stort tack till alla inblandade för att ni delar med er. Ehandelskärlek!

 

10 thoughts on “Bakom kulisserna hos en riktig ehandlare

  1. Grymt trevligt att få lyssna till götebårschka så här på morgonen!

    Ett tips är att byta ut den ”smarta lastbilen” mot en Renault 4:a. Lika hög uppmärksamhetsfaktor men större lastutrymme. Har själv kört tjock-TV-apparater i en sån, kan säga att nacken skonas vid hårda inbromsningar. Det är ryggen som tar smällen…

  2. Otroligt att jag haft lägenhet på Kungsgatan 6 i gbg fram till i april utan att jag märkt att vi varit grannar.

    Lycka till, läge att köpa upp en kollega, patroner som verkar vara på fallrepet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *