Krönika:
Tobias Jonasson

Peter Höjman


En till Ehandel.se Bloggar webbplats

Ehandlare förenen eder!

Hej alla ehandelsvänner i Sverige. Jag har skrivit en bloggpost om min oro för utvecklingen av ehandel i Sverige i och med lanseringen av ehandel.org. Jag väljer dock att publicera den på min egen blogg istället för här då jag vill ha en opartisk och nyanserad debatt oavsett vilket läger man tillhör. Skulle verkligen uppskatta om du tog del av den bloggposten och gav din syn på saken.

Läs och kommentera här.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *Leverantörserbjudanden

Jobb på Ehandel.se
Musti Ja Mirri söker:
E-commerce Manager
Hatstore söker:
Fotograf/Art Director
Caliroots söker:
E Commerce Manager
Swiss Clinic AB söker:
E-Commerce Media Planner