Bythjul.com testar pop-up konceptet med verkstad

Våren är på ingång och den 15 april är sista dagen för dubbdäck på bilen om det inte råder vinterväglag. I samband med det öppnar Bythjul.com en pop-up däckverkstad i Sickla Köpkvarter. Här kan bilister få hjälp med att byta till sommardäck samtidigt som de shoppar.

Bythjul.com är inte rädda för att testa nya knep för att sälja och byta däck. För några år sedan lanserade man en tjänst där kunder fick däckbytet fixat hemma på sin garageuppfart, nu är det möjligt att få den saken fixad medan man shoppar.

Lagom tills att den stora däckbytardagen den 15 april närmar sig slår Bythjul.com till med en pop-up däckverkstad vid Sickla Köpkvarter utanför Stockholm. Från fredagen den 27 mars till och med den 27 april kommer man att finnas på plats mellan kl 08-22 måndag till torsdag, och kl 08-19 fredag till söndag.

Annons

Kommer närmare kunden

Bythjul Express, som konceptet heter, genomför alla däckrelaterade tjänster, som att ta vinterdäck till förvaring, ger tips inför eget däckbyte och även rådgivning inför köp av nya sommardäck. Ett enkelt byte från vinterdäck till sommardäck kostar 299 kronor och utförs av utbildade mekaniker.

– Däckbytet är oftast något som tar tid och ger ovälkommet besvär i vardagen. Bythjul Express ger möjlighet till stora tids- och bekvämlighetsvinster. Det i kombination med att göra skiftet när man ändå skulle handla kan göra däckskiftet till något enkelt och smidigt. Vi vet också att det kan vara svårt att få tid på verkstäder den här tiden och vill därför vara närmare dem som behöver hjälp, säger Torkel Hallander, VD på Bythjul.com.

Annons