"För 995 kr om året får jag tillgång till bra avtal hos alla viktiga leverantörer. Jag kan verkligen rekommendera Edge, ni kommer spara många kronor!" 
-Anton Johansson, Headler.se

EDGE - Låt oss förhandla åt dig

Pris 995 kr

Endast 995 kr + moms per år för
tillgång till alla våra avtal.

På Ehandel.se har vi växt till att nu vara 15.000 medlemmar, vi når 20.000 unika besökare varje vecka som är intresserade av, driver eller jobbar inom e-handel.

Nu är det dags för nästa steg, tillsammans representerar vi en enorm volym frakt, betalningar och omsättning. Samtidigt kan det vara svårt att som liten e-handlare få till bra avtal.

Du betalar inget innan du utnyttjar något av våra avtal.

Nyheten publicerad: 2017-02-08

DHL Service Point på Export

Vi kan från och med nu tillsammans med DHL börja erbjuda riktigt bra priser på produkten DHL Parcel Connect vilket är exportvarianten på Service Point. Vi börjar med att lansera Danmark och Finland och fler länder kommer att tillkomma. 

Är du redan betalande medlem hos oss så kolla in filen Prislista Parcel Connect under DHL. För att få tillgång till priserna skicka ett e-mail till medlems.service@dhl.com och be dem att komplettera ert nuvarande avtal. 

Om ni inte är medlem eller inte hunnit aktivera DHL-avtalet än så är det hög tid att bli det. Registrera er som betalande edgemedlem, fyll i filen Ansökningsformulär under DHL, skicka in den till medlems.service@dhl.com och be dem samtidigt aktivera Parcel Connect.

Ta del av info och priser här: http://www.ehandel.se/edge/?offer=42 

 

 

Nyheten publicerad: 2016-11-25

Black Friday: Betala 1kr för ett års medlemskap i EDGE

Vi vill inte vara sämre än er e-handlare, därför firar vi också Black Friday!

Bli medlem hos oss för endast 1 krona. Ja, du hörde rätt. För en spänn får du tillgång till alla våra förmåner och avtal i ett år. Priset står fel överallt på sidan, men vi kommer endast fakturera dig 1kr om du blir medlem mellan 25:e och 28:e november i år.

Ditt avtal förlängs automatiskt efter 12 månader, men du kan när som helst under avtalstiden säga upp det och slippa betala för nästa år. Om du inte känner du har nytta av avtalet, lägg ett mail direkt så säger vi upp kontot åt dig så att du slipper betala igen.

Logga in och registrera betalande konto nu så får du ett års medlemskap för 1kr.

Nyheten publicerad: 2016-09-26

Nya priser DHL Euroconnect Plus

Från och med den 1 oktober släpper DHL en ny prislista för Euroconnect Plus. Läs mer på DHL:s undersida här och framförallt i filerna: "Skillnad EC och ECplus", "karta Euroconnect Plus" och "Lathund Combiterms och Tullfrihet".

Nyheten publicerad: 2016-02-19

Kraftig prissänkning på medlemsskap i Edge

Vår ambition med Edge är att våra medlemmar så snabbt som möjilgt ska kunna tjäna in årsavgiften genom att utnyttja våra erbjudanden. Nu har vi fått två förändrade erbjudanden och då sänker vi självklart priset. Nytt pris för 12 månaders medlemsskap i Edge är 995 kr.

Nyheten publicerad: 2016-02-19

Äntligen! DHL och Cdon Marketplace är på plats igen.

DHL och Cdon Marketplace är åter uppe med sina erbjudanden. Bådas erbjudanden har dock justerats. När vi lanserade Edge var vi övertygade om att vi hade förtroende från våra medlemmar och skulle kunna ”flytta” de till vårt kundnummer bara vi kom med bra priser. Och det bevisade vi verkligen!

Nackdelen blev att vi flyttade lite för många lite för snabbt och den kanabalisering som då uppstod hos vissa partners kunde de helt enkelt in försvara. Därav dessa justerade erbjudanden. Som dock fortfarande är mycket bra jämfört med konkurrenternas!

För att ta del av våra erbjudanden måste man vara medlem; http://www.ehandel.se/edge/?signup=1

För 995 kr per år får du tillgång till alla avtal

Du betalar under tusenlappen per år och våra avtal är så bra att du snabbt tjänar in årsavgiften.

"Det är inte bara svårt eller nästintill omöjligt att förhandla med leverantörer själv, det tar tid. Med Ehandel.se Edge får jag det genom att fylla i ett formulär och betala årsavgiften. BOOM! Jag kan verkligen rekommendera Edge, ni kommer spara många kronor!" - Anton Johansson, Headler.se

Senast förhandlade avtalen


Beebyte

Bra erbjudande på moln- och hostingtjänster

Läs mer om avtalet


DHL Service Point Export

Parcel Connect - Service Point Export

Läs mer om avtalet


UPS World Wide

Bra priser på UPS Export

Läs mer om avtalet


Rajapack

Konkurrenskraftiga priser!

Läs mer om avtalet


Storebadge ger rabatt på samlade kundomdömen

Rabatt på månadsavgiften

Läs mer om avtalet

Jobb på Ehandel.se

Ingram Micro söker:

Affärsdriven Transportchef Norden

Länna Sport söker:

HAR DU E-HANDELSBAKGRUND OCH SINNE FÖR GRAFISK DESIGN?

H&M söker:

Web Analyst ? H&M Global Marketing

Gate Retail söker:

UX Designer to Gate Retail

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se
Tel: 042-21 71 71

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Telefon: 042-21 71 71
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem