Visa ett inlägg
  #9 (permalink)  
Gammal 2011-02-03, 13:25
Knivbutik.ses avatar
Knivbutik.se Knivbutik.se är inte uppkopplad
Medlem
www.knivbutik.se
Njurunda Skogstjänst
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 106
Knivbutik.se is on a distinguished road
Standard

Mitt namn är Tobias Norén och jag är 28 år gammal. Bor i Njurunda 2 mil söder om Sundsvall. Har drivit och försörjt mig på min enskilda firma ( Njurunda Skogstjänst ) sedan jag var 20 år. Som firmanamnet skvallrar om så är det skogsarbete som är kärnan i företaget.

Hösten 2008 fick jag mina första erfarenheter av e-handel. Jag importerade då ett mindre parti knivar från Amerikat som sedan såldes via Tradera och Blocket. Förtjänsten var minst sagt blygsam...men det var kul!
Att det var just knivar som lotten föll på kommer sig av ett stort intresse för jakt, fiske, friluftsliv och inte minst just knivar sedan barnsben.

Hösten 2009 öppnade jag Knivbutik.se, i stort sett helt utan datakunskaper, hade du frågat mig för ett par år sedan vad HTML var för något så hade jag förmodligen gissat på någon ny flashig telefon från SonyEricsson, så det har varit ett rejäl utmaning! Sidan såg därför ut därefter, mycket amatörmässig, men sålde mot alla odds helt okej!
Hösten 2010 bytte jag plattform till PrestaShop, det passar mig bra då det inte kräver särskilt stora förkunskaper och är lätt att administrera för en novis i datorernas värld.

Affärerna går sakta men säkert allt bättre. I dagsläget lägger jag ~25% av veckans arbetstimmar på e-handeln under perioden april - december. Januari - mars ~100% e-handel.

Ett litet mål på vägen till ekonomiskt oberoende som jag har och som inte känns allt för långt borta är att kunna arbeta i skogen alla dagar då det är finväder och att kunna krypa in på kontoret med kaffekoppen i högsta hugg när det regnar, snöar och blåser.
Svara med citat
Annons