Visa ett inlägg
 
Gammal 2011-07-21, 06:10
Jimmy Öström Jimmy Öström är inte uppkopplad
Inventarie på Ehandel.se
silentswede.se
SilentSwede AB
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 2 858
Jimmy Öström will become famous soon enough
Standard

Härligt att höra.

Jag har bara hört mycket gott med Mailshimp från bland annat från sarah Wittborn. Jag litar på Sarah då hon kan E-mail på alla sina tår . Men jag är ju totalt nollad när det gäller sådan här teknik så det är bra att ni oxå gillar Mailshimp.

Jag har kollat och ska testregga mig där och testa lite.

Var det lätt för dig att implantera layouter med moduler till Mailshimp som du köpte av themeforest?


Citat:
Ursprungligen postat av JockeA Visa inlägg
Jag använder MailChimp. Har bara skickat ut ett utskick, men är extremt nöjd. Man kan se hur många som har öppnat mailet, hur många som har klickat på olika olika länkar, skicka testmail, fixa CSS så att den är 100% inline m.m. Inga mail hamnade i spam-foldern.

Man kan skicka 12.000 mail per månad och ha 2.000 subscribers gratis - sen har de en pristrappa. De har färdiga mallar och du kan även bygga nyhetsbrev med moduler. Du kan se videoguider på hemsidan där de visar hur du skapar/importerar listor, skapar kampanjer och bygger layouter. Man kan även göra så att nyhetsbreven delas på facebook, fixa arkiv där man kan se äldre utskick och aktivera kommentarer. Finns även en hel del andra funktioner - riktigt grym tjänst!

Jag skapade dock inte min mall där, utan köpte detta e-mail template på themeforest, där det är enkelt att skapa olika layouter med moduler.

Första nyhetsbrevet blev så här: Nyhetsbrev - 2011-07-16
Svara med citat