Visa ett inlägg
  #6 (permalink)  
Gammal 2017-01-24, 07:56
Sebastian_ Sebastian_ är inte uppkopplad
Ny medlem
Ingen
evispot
inget
 
Reg.datum: jan 2017
Inlägg: 9
Sebastian_ is on a distinguished road
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Dancar Visa inlägg
Japp, jag har varit i kontakt med dem och sitter med kontraktsförslag nu. Kan konstatera att deras erbjudande är mycket bra, enligt min personliga åsikt troligen det bästa checkout-erbjudandet på marknaden.
För Handlaren:
- Inga fasta avgifter
- Endast % på försäljningen, väsentligt lägre än exempelvis Klarna (oförhandlat)
- Snygg smidig checkout (ej implementerat den ännu så har ingen erfarenhet av konverteringsgrad, dock troligen en mycket bra sådan).
- Utbetalning dagen efter, bra för likviditeten.
- Insights, data/statistik baserat på alla kunders köp. Lär känna dina kunder, skapa kundgrupper för riktade utskick etc.
- Trevliga att ha att göra med, bra support etc.
För Kunden:
- Kund väljer betalningsmetod innan köp, till skillnad från många andra checkouts så tas inte någon kreditupplysning om man avser att betala med exempelvis kort.
- 30 dagars faktura, vilket gör att kund kan betala fakturan tillsammans med sina andra räkningar. Minskad risk att glömma bort fakturan och därmed irritation.

Om man tittar på Klarna, som får anses vara benchmark i branschen, så är Collector bättre eller likvärdiga på samtliga punkter för både handlare och konsument. Med reservation för konvertering som inte är utrett ännu.

Allt baserat på mina egna erfarenheter och mina åsikter, samt ren fakta. Sen får andra ha sina åsikter och tycka jag har helt fel givetvis.
Riktigt bra, tack för ett bra svar! Är intresserad utav att köra Collector, hört bra om dem. Hade varit superintressant att se konverteringen med Collector jämfört med Klarna såklart. Återkom gärna när du har utforskat konverteringsgraden, hade varit grymt uppskattat. Du kan skicka ett pm

Senast redigerad av Sebastian_ den 2017-01-24 klockan 08:04.
Svara med citat