Visa ett inlägg
  #8 (permalink)  
Gammal 2017-07-05, 07:21
Dancar Dancar är inte uppkopplad
Medlem
www.cigarrspecialisten.se
Cigarrspecialisten CS AB
Dunis
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 142
Dancar is on a distinguished road
Standard

Hej igen,

Nu har vi kört med Collector Checkout några dagar så jag tänkte återkomma med lite feedback till min egen tråd . Jag kan bara säga att det motsvarade våra högt ställda förväntningar. Tilläggas bör att vi inte provat alla andra lösningar på marknaden. Kundtjänsten för merchants är fantastisk vilket visade sig reda vid integrationen. Mycket snabba svar och väldigt trevliga. Gränssnittet för admin är enkelt och bra och Collector Insights gör att det vattnas i ögonen för alla som är intresserade av statistik (och givetvis extremt nyttigt för din verksamhet). De kunder vi har pratat med har också varit nöjda, båda på köp via dator och mobila enheter. Konverteringsgraden har gått upp kraftigt men dels har det gått för kort tid för att egentligen uttala sig, vår gamla kassa var även ingen checkout utan kund fick skriva in alla uppgifter. Så de flesta betallösningar hade nog höjt konverteringsgraden. Jag låter därför den punkten vara osagd.

Gällande returen så har vi lyckligtvis få sådana så det har vi inte hunnit prova ännu. Men det är inga problem att göra en delretur eller returnera hela ordern. Detta kan göras direkt i butiken om din integration har stöd för detta, annars görs det enkelt i admin.

Allt detta till ett, för branchen, konkurrenskraftigt pris och med övriga fördelar som redan rapats upp tidigare i tråden.
Svara med citat