Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Erfarenheter av Amazon FBA?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103424
    chrhall
    Deltagare

    Hej! Är ny här och är väldigt intresserad av att höra om någon här har erfarenhet av att använda sig av Fulfillment by Amazon?

    Tanken är att vi ska utöka vår försäljning till att inkludera länder utanför Skandinavien och att använda sig av Amazon känns som ett schysst alternativ (bra att kunna bygga en närvaro på deras kanaler, billig och snabb frakt för köpare i ex. USA, skönt att kunna ha sina produkter i deras lager, osv. osv.). Men man börjar tvivla när man tänker på alla omkostnader som tillkommer och allt byråkratiskt.

    Hade varit kul att höra hur ni som använder er av denna tjänsten går tillväga när det kommer till detta. Hur löser ni frakten till fulfillment centers, möjlig sales tax, Amazons referral fees, och allt annat som dyker upp på vägen. Är det helt enkelt värt det i slutändan? Vår tanke är att sikta på både EU och USA, beroende på hur lönsamt det blir.

    Hör gärna av er om ni har någon erfarenhet!

    #181169
    chrhall
    Deltagare

    Kan tillägga att vi kommer sälja olika typer av krämer inom Health & Personal Care och tanken är väl att skicka iväg ett hundratal enheter i början. Vi kommer sedan ta mellan $15-20 för våra varor beroende på omkostnader. Tror ni det blir värt? Eller är det bättre att sköta det själv?

    #183468
    foldylocks
    Deltagare

    Hej chrhall!

    Jobbar du fortfarande med FBA?

    Mvh Suzanne

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.