Ehandel.se

Ehandel.se (http://www.ehandel.se/forum/)
-   Generellt om E-handel (http://www.ehandel.se/forum/generellt-om-e-handel/)
-   -   E-handlare i Norrort, Stockholm (http://www.ehandel.se/forum/generellt-om-e-handel/11390-e-handlare-i-norrort-stockholm.html)

Peder 2018-03-08 09:42

E-handlare i Norrort, Stockholm
 
Jag driver en liten ehandel som säljer vinglas och detta är en sido-business till mitt ordinarie arbete som konsult och inget jag försörjer mig på.

Ett stort problem för egen del är att jag när jag åker utomlands på exempelvis semester så har jag ingen som kan skicka mina ordrar och jag är tvungen att tillfälligt stänga butiken då det inte lönar sig att ta in någon som gör arbetet.

Kanske du är i samma situation och man därför skulle kunna hjälpa varandra att hålla våra butiker öppna när man själv är bortrest.

För enkelhetens skull så bör man i så fall finnas relativt närliggande varandra och är det någon liten e-handlare i gärna norrort som har lust att utbyta lite idéer om hur man skulle kunna hjälpa varandra att hålla verksamheten rullande.

Skicka PM vid intresse av att utbyta lite idéer.

Med vänliga hälsningar

Peder Molin


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 13:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger