Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Ta chansen – Bli beta-testare av en tjänst som hjälper din e-handel att nå nya höjder

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104647
    Brantviken
    Deltagare

    Hejsan!

    Vi är en grupp av företagare som på olika sätt har arbetat inom e-handeln sedan en lång tid tillbaka. Vi har beslutat att slå våra kloka huvuden ihop och erbjuda nästa generations webbtjänster till e-handlare och digitala entreprenörer.

    Vi befinner oss nu i en initial fas där vi jobbar med behovsanalys och problemidentifiering. Vi har tänkt oss försöka genomföra detta i form av en “crowd sourcing” där vi går ut och frågar er e-handlare vilka problem eller utmaningar som ni står inför. Det kan vara stort som smått, allt ifrån någon liten sak som egentligen inte kostar mer än några minuters möda per dag till större svårdefinierade orosmoln som håller dig vaken om nätterna.

    Detta vill vi att du gör:

    Skicka ett mejl till brantvikenGlobal@gmail.com, eller ett PM här på forumet, där du beskriver din verksamhet i korta ordalag och sen även det här lilla, eller stora, problemet du önskar att någon kunde finna en lösning på.

    Vi vill alltså i första hand få en beskrivning av ett problem. Råkar du tro dig veta vad lösningen är så får du gärna delge oss den men det är inte det vi är ute efter. Att ta fram lösningarna är något som vi ser som vår uppgift.

    Vad händer sedan?

    När vi känner oss redo går vi vidare med dom problemställningarna där vi tror oss kunna hitta en väg framåt. Du får tillgång till tjänsten under beta-perioden och sedan gratis under ett år när tjänsten lanseras publikt.

    Och vi kommer givetvis…
    … hålla dina uppgifter, och ditt deltagande i denna “marknadsundersökning”, hemlig.
    … inte kontakta dig i marknadsföringsssyfte.
    … inte kräva någon form av betalning från din sida.

    Med vänliga hälsningar,
    Brantviken

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.