Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Vi säljer Backpacking.se för att renodla vår e-handel

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103501
    Dammtussen
    Deltagare

    Hej,

    vi har för avsikt att sälja Backpacking.se, som är Sveriges största resesajt för backpackers och resenärer som vill resa lite längre och planera sin resa själva. Som skulle passa klockrent för en e-handlare inom resor, som vill ha tillgång till bra unikt innehåll.

    Sajten startades 2003 och har 398.000 indexerade sidor på Google, 429.367 resebilder uppladdade och 53.387 medlemmar.

    Sajten sälj p g a tidsbrist, då vi inte har den tid att lägga ned på Backpacking.se som krävs för att sajten verkligen ska nå sin fulla potential – både för användarna och for intäkter (potentialen är mycket stor kring t ex programmatic, SEO och content marketing).

    Vi har inte så stor erfarenhet av att att sälja webbplatser, även om vi gjort det vi något tillfälle, men vi har lagt upp en presentation om sajten på SlideShare: http://www.slideshare.net/Spjut/backpacking-for-sale-swedens-most-visited-community-for-backpacking-related-travel

    Mycket tacksam för feedback kring denna presentation eller tips/råd kring hur man bäst kan sälja sin webbplats.

    Tack!

    #181429
    Ekraft
    Deltagare

    Sist jag skrev något där var visst i Maj 2008… Jag tror att om du skall få något mer än en symbolisk summa för sajten så bör ni försöka lägga lite tid på att fräscha upp den med aktuella artiklar, ge lite kärlek till forumet etc.

    #181431
    Dammtussen
    Deltagare

    Stort tack för feedback! Tyvärr är inte alternativet att få in fler artiklar och jobba mer aktivt med forumet aktuellt för oss, då det just är tiden som saknas. Och vi vill verkligen att någon ny ägare kommer in och ger sajten den “tender loving care” som den behöver och förtjänar. Och som medlemmarna behöver och förtjänar.

    Så får vi hoppas på att allt unikt reserelaterat innehåll som producerats under 13 år har ett så stort värde som möjligt för en ny ägare.

    #181452
    Nicklas
    Deltagare

    Ni skriver inget om intäkter, finns det inga intäkter idag?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.