Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Webbshop säljes

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103572
    Saljes
    Deltagare

    Gör ett försök att hitta intressenter för webbshopen här utan att outa namnet eller adressen till den öppet.

    Butiken har funnits i drygt 6 år och säljer idag mestadels produkter till yngre och medelålders kvinnor bland annat accessoarer, kläder, endel skor, smink, smycken och dylikt i lite hårdare stil. Har även ett mindre klädsortiment till män och barn som komplement.

    Använder butikslösning genom CS-Cart där vi har en livstidslicens samt köpte idag till uppdateringar för ett år framöver. Betalningslösningar som finns integrerade är faktura genom Svea Webpay samt kortbetalning med Bambora (tidigare Samport) och Swedbank direktbetalning. Har Pacsoft-konto för frakten då vi hittills har skickat våra paket mest med PostNords Varubrevs-tjänst.

    Köper in varor från hela världen och har flertalet konton hos olika mindre leverantörer som vi har köpt in från tidigare. Har drygt 2000 registrerade kundkonton och närmare 800 prenumeranter på vårat nyhetsbrev som skapas och skickas direkt från admin-panelen.

    Butiken har en modern design med responsiv layout som funkar fint i samtliga enheter och skärmstorlekar med en bra inbyggd SEO. Företaget finns på diverse sociala medier och störst antal följare finns på Facebook. Har ingen aktiv annonsering på i dagsläget men har konto hos och tidigare använt oss av främst Google Adwords samt Facebook-annonsering.

    Google Analytics ligger påkopplat som spårar och tar fram statistik över besökarna, i år har antalet nya besökare legat på ca 80% och återkommande besökare ca 20%. I snitt ungefär 120 besökare per dag med toppar vid lagernyheter och kundutskick. Säljer i stort sett uteslutande inom Sverige men enstaka beställningar har skickats utomlands och förberedande arbete har gjorts för utlandslansering, men detta är inte klart.

    Produkter i lager för ca 70 000kr i inköpspris. Har de senaste två-tre åren inte lagt ner så mycket tid på butiken överlag vilket gjort att försäljningen har sjunkit på grund av andra åtaganden men ser gärna att den kommer i händerna på någon som kan lägga ner mer tid och engagemang för att få igång försäljningen igen, då jag tror det finns potential till detta.

    Önskar helst sälja allt som hör till tillsammans vilket inkluderar domännamn, e-handelslösning, design och logotyp samt lager men är öppen för förslag. Är du genuint intresserad, skicka ett PM eller mejla för mer information, har inget fast pris bestämt.

    #182756
    Saljes
    Deltagare

    Butiken finns fortfarande kvar till försäljning.
    Kontakta mig vid intresse!

    #182771

    Intresserad, skicka gärna mer info!

    #182855
    blueshark
    Deltagare

    Hej! Jag är intresserad. Skicka gärna mer information.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.