Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Webshop med inriktning mot bröllopsdekorationer och baby shower säljes

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103785
    AdamAM
    Deltagare

    Webshop http://www.montillemoments.se och fysisk butik/show room på Lidingö säljes till högstbjudande. Webshoppen, som har ett väldigt fint lager på ca 35 kvm med in- och utgående post, kan även förvärvas separat. Verksamheten har legat nere sedan i början på juni pga separation, men omsatte då ca 80.000 kr per månad (från 0 kr 6 månader tidigare), upp med ca 25%-50% per månad.

    Dekorationer till bröllop och baby shower/barnkalas är en snabbt växande nisch med få konkurrenter. Vi har en väldigt väloptimerad Adwords-kampanj med extremt hög klickfrekvens på de flesta sökord vi betalar för. Budget för kampanjen kan enkelt varieras efter tycke och smak. Vill man växa snabbt (och dyrt) kan kampanjen lätt svälja 50-100.000 per månad (vilket motsvara ca 15-30.000 klick per månad).

    Webshoppen är av s.k. flat-design, vilket är det senaste på marknaden, och har Starweb som motor. Den är självklart mobilanpassad, ett måste för att komma högt på Google idag (dessutom görs mer än 60% av alla sökningar på mobilen). Vi använder Klarna för betalningar.

    Intresserade ombeds skicka ett email till: adam.ahlstrom-montille@seb.se

    Butiken är för närvarande nedstängd för att ingen ska kunna göra beställningar. Självklart öppnar vi upp den för en eventuell intressent.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.