Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Etablerad inrednings-webbshop Karmastyle.se säljes

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104526
    Virginia
    Medlem

    Butiken Karmastyle grundades 2011, togs över av nuvarande ägare 2015 och gjordes om till ett aktiebolag med organisationsnummer 559034-6820.

    Butiken Karmastyle (http://www.karmastyle.se) drivs som en webbshop via plattformen Textalk och erbjuder Paypal och Klarna som betallösningar. Alla produkter som säljs är fairtrade-tillverkade och köps in via europeiska leverantörer, som i sin tur har producenter i bland annat Indien. Produkterna som säljs är mestadels unika överkast, väggbonader, ljusstakar och kuddfodral. För marginalinformation var god kontakta säljaren.
    Marknadsföring görs regelbundet mestadels via Instagram och Facebook.

    Ägaren vill nu av familjeskäl avyttra verksamheten vars stora värde är varumärket, e-handeln, kontaktnätet och varulager. Framtiden ligger i att fortsätta lyfta dagens nätförsäljning till nästa nivå genom att öka/optimera marknadsföring, lager och eventuellt bredda sortimentet. Försäljningen sker genom överlåtelse av bolaget.
    Nuvarande ägare kan besvara frågor kring bolaget gällande år 2015 och framåt. Årsredovisningar för aktiebolaget Karmastyle finns för åren 2016 och 2017 (ej ännu registrerad).

    I försäljningen ingår lager, marknadsföringskanaler såsom Instagramkonto med 4000+ följare (ej köpta), och en Facebooksida med 3500 följare (ej köpta), logga, kontakter till leverantörer, konfigurerad webbshop hos Textalk (föbetald till nov-2018), karmastyle.se-domänen, eventuellt konto hos bokföringsprogram, emballage och marknadsföringsmaterial.

    Är du intresserad, kontakta oss på info@karmastyle.se och berätta då lite om dig själv. Pris efter diskussion.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.