Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Unikt varumärke för klockor och solglasögon

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104742
    boomrelation
    Deltagare

    Hej på er,

    Undersöker intresse av att ta över ett solglasögon och klockmärke. Alla produkter är tillverkade av trä. Passar bra en sån här sommar men jag driver andra projekt så har inte kunnat sälja som jag vill, bättre att någon tar över verksamheten!

    Fullständig webbshop med varulager (pack o plock i Göteborg) som är extremt lätt att ta över. Bra marginal på produkterna.

    Info om varumärket och verksamheten:

    Carl Oaks grundades i mars 2016 med syfte att designa, tillverka och distribuera solglasögon och klockor av trä. Man har även startat en webshop samt mobila butiker för att saluföra sitt eget varumärke av solglasögon och klockor. Alla Carl Oaks produkter är tillverkade av trä och återvunnet material, och för varje såld produkt planteras ett träd någonstans i världen där det behövs.

    Webshop
    Webshopen finns på den egna domänen http://www.carloaks.com om är byggd på WordPress plattform.På hemsidan kan återförsäljare och privata kunder göra sina beställningar.

    Varulager
    I befintligt varulager är idag finns drygt 900 klockor och solglasögon till ett värde av 250 000 kr. Marknadsvärde för produkterna är 1 100 000 kr.

    Varumärkets styrka
    Varumärket och produkterna ligger i tiden då allt fler tänker på miljövänliga val och att konsumera med mer eftertanke. Man ser idag att miljömedvetenheten börjar nå modeindustrin. Carl Oaks är tidigt ute och har garanterat hittat en nisch.

    Valet av accessoarer kan betecknas som relativt lättsålda och kan säljas i en stor bredd av olika butiksområden. Efterfrågan på klockor
    och solglasögon kommer att bestå i framtiden.

    Produktutveckling
    Tillverkning av klockor och glasögon görs i Kina med en noga utvald leverantör som man känner är mycket kompetenta och som man kan växa tillsammans med. Carl Oaks produkter designas och tas fram av ägaren samt produktutvecklare hos tillverkaren. Företaget har ett starkt miljötänk och värnar om miljön genom att plantera ett träd för varje produkt de säljer samt månar om att ta hänsyn till jämställdhet, mångfald etc.

    För mer information kontakta säljaren.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.