Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Webshop säljes!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #97315
    hardardottir
    Gäst

    Säljer nu min komplett och fungerande nätbutik/webshop som har funnits sedan 2007. Den är byggd genom Jetshop som har Professional Commerce som plattform och har en stabil grund, med ett stort urval av tilläggstjänster och moduler att bygga vidare på. Där alla betalningslösningar och andra funktioner ingår, även en skräddarsydd design (nu designad av designbyrån http://www.lundgrenlindqvist.se/), samt affärsutveckling och stöd från en account manager. Självklart har man tillgång till fri support, på både telefon och mail. Du har full kontroll över din butik, att lägga till undersidor, ändra utseende, lägga till gratis moduler, etc.

    Hela konceptet idag är fokuserat på en streetwear och skateboard butik, men har potential till annan typ av verksamhet. Butiken har även drivits i fysisk form i ca 5 år.

    I priset ingår: domännamn, kundregister på ca 300 befintliga kunder, trycksaks-original & logotyper med unik design, samt högupplöst bildmaterial. Befintlig facebook sida, twitter och blogspot, dessa är även integrerade i webshoppen. Webshoppen är marknadsförd genom våran fysiska butik och sociala medier, men har stor potential att få högre omsättning genom annan marknadsförning. Omsättning uppskattas under 2010 ligga på ca 150 000.

    Jag säljer webshoppen pga av tidsbrist, pga av fokusering på annat företag. Säljer för högstbjudande och endast seriösa köpare.

    #135775
    Anton A
    Deltagare

    Får man fråga vad domänen är? :)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.