Ehandel.se

Ehandel.se (http://www.ehandel.se/forum/)
-   Logistik (http://www.ehandel.se/forum/logistik/)
-   -   Jag vill leverera worldwide (http://www.ehandel.se/forum/logistik/11562-jag-vill-leverera-worldwide.html)

Chabozz 2018-07-29 10:37

Jag vill leverera worldwide
 
Hejsan! Jag har en webbshop som säljer träningskläder, jag skulle väldigt gärna vilja börja leverera worldwide men kan inte hitta något företag som har rimliga priser. Både postnord och DHL har en fraktkostnad på 200 kr (har vart i kontakt med båda men detta är de bästa pris de kan ge) i Europa vilket är en ganska stor kostnad. Iom att kunden inte lär vilja betala en fraktkostnad på 200 kr kommer jag få stå för en del av denna summan. Funderar bara på hur den bästa lösningen är, och hur sjutton har andra webbshops råd att leverera gratis worldwide?

Har ni några tips eller idéer så är det MER än välkomna! Tack på förhand

Stefan72 2018-07-30 07:17

sverige är tyvärr helt fel land om man vill konkurrera med utländska aktörer och få ihop prisbilden inkl frakt.Ska man sälja kläder dessutom så tror jag nog att man gör bäst i att hitta nån dropshipping lösning isåfall.
Sen så är det lätt att jämföra mot andra aktörer men jämförelsen haltar ju lite när den aktör man tittar på kanske har flera tusen dagliga beställningar. Har du det?


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 13:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger