SPONSRAD ARTIKEL FRÅN OGOship
Inför Emeet Stockholm: OGOship hjälper er fokusera på rätt saker

Inför Emeet Stockholm: OGOship hjälper er fokusera på rätt saker

2018-10-11 10:45

Tappa inte fokus utan outsourca ert lager till ett företag som har det som kärnverksamhet. OGOship startades enbart i detta syfte, Vi vill hjälpa E-handlare att kunna fokusera på sin E-Handel.

Det är många saker att tänka på i en fungerande logistikkedja. Vi hjälper våra kunder med bästa och mest kostnadseffektiva fraktlösningen. Vi hjälper till med extra tjänster såsom produktfotografering, emballage och andra plustjänster. Vi har hjälpt företag att öka sina tillväxt exceptionellt genom att vi gör det vi är bäst på LOGISTIK så att de kan fokusera på det de kan bäst.

- Med hjälp av Ogoship har vi lyckats expandera vår produktion och försäljning till hela Norden på under tre månader. Artiks ställer höga krav på kvaliteten av posters samt leveranstiderna, trots en genomsnittlig MoM tillväxt på 40% så har vi kunnat uppnå snabba leveranstider och hög kvalitet 15% billigare än om vi skött logistiken själv. Tillsammans kommer vi i år att expandera till ett flertal andra europeiska marknader säger Patrik och Henry på Artiks.se.

Fokusera på er kärnverksamhet

Det är många saker att tänka på i en fungerande logistikkedja. Vi hjälper våra kunder med bästa och mest kostnadseffektiva fraktlösningen. Vi hjälper till med extra tjänster såsom produktfotografering, emballage och andra plustjänster. Vi har hjälpt företag att öka sina tillväxt exceptionellt genom att vi gör det vi är bäst på LOGISTIK så att de kan fokusera på det de kan bäst.

Vad kan OGOship hjälpa ert företag med:

  1. Nöjdare kunder, mer pålitliga frakter med minimal åtagande från er
  2. Skalbarhet – väx med oss, eller växla upp under säsong
  3. Frigör tid till sånt som behövs – R&D / SÄLJ eller båda två?
  4. Mindre administrationsjobb – slipp HR för ett eget lager
  5. Spara tid-som är pengar, och pengar – våra logistikavtal är oftast 50% billigare än egna avtal.
  6. Optimera er logistik – vi känner våra kurirer och växer med dem

3PL hjälper er växa smart

Vi växer i takt med er, och hjälper er att kunna växa smart. När ert företag ökar sin försäljning behöver man också möta upp detta med Personal, Större lagerytor, Mer produkter etc. Vi hjälper er att fördela dessa kostnader och ni delar också kostnaderna med andra företag så att ni istället kan lägga tid och pengar på att köpa in mer produkter att sälja, lägga tid på att marknadsföra er till mer kunder och att på detta sätt öka er försäljning ännu mer. Slipp tänka personalomsättning, extra personal vid “peakar” i försäljningen som t.ex Black Friday och julförsäljning. Har ni en säsongsbaserad försäljning är det utmärkt att använda sig av tredjepartslogistik.

OGOship hjälper er snabbt komma igång med en tjänst för säker tillväxt. Vi tar enbart betalt för den lageryta ni använder per dag och för de order vi hanterar. Vi växer i takt med er, lägg den tid ni får över på att öka er tillväxt ännu mer. Väx Stort men Smart, betala bara för ACTION flexibla låga kostnader istället för höga fasta kostnader.

Det som är ännu mer intressant är att vi på OGOship kan hjälpa er ut på nya marknader och förenkla er etablering i nya länder. Vår plattform är VÅR egen och vi gör lätt förändringar utan dyra kostnader. Vi kan lätt installera vårt system hos nya partners och bygga nätverk inom 3PL, och det är vår vision. Vi finns redan i Estland, Finland, Sverige och kommer finnas i mer länder snart!

Så här fungerar det

OGOship samlar in största delen av den information som behövs för internationella försändelser, även när det gäller försändelser som behöver tulldokument, direkt från webbutiken, via den integration som installeras. Den är snabb och lätt att ta i bruk, och integrationen finns tillgänglig för de vanligaste e-handelsplattformarna. Man kan enkelt på egen hand sköta integrationen mellan myOGO warehouse management och den egna e-handelsplattformen.

Leveranser kan göras från ett centrallager, eller decentraliserat. Fördelningen av lagren till olika lagerenheter sker via ett användargränssnitt (myOGO warehouse management), i vilket man administrerar alla lager i OGOship-nätverket, alla produkter, försändelser och tilläggstjänster. Produkter kan placeras i olika lager i nätverket, för att sedan levereras därifrån det är mest lämpligt för respektive beställning.

Våra lager i Göteborg-Tallinn-Vantaa står redo för inflyttning. Välj det lager som passar era behov bäst, eller använd flera för snabbare nå ut till era kunder runt om i världen.

Enkel, snabb och kostnadseffektiv integration

Vi har färdiga integrationer till de flesta större plattformar som ni på egen hand enkelt kan sköta uppstarten av själva. Därigenom blir det ingenintegrationskostnad i de flesta fall. Om ni skulle behöva/vilja ha hjälp finns vi givetvis tillhands så att ni kan komma igång snabbt och smidigt.

Har du frågor om OGOships tjänster? Ta kontakt här.

Information om OGOship 
OGOship har sedan år 2011 varit en föregångare när det gäller logistik och lagerhantering inom näthandeln. Vi hanterar distributionen av fysiska varor inom e-handeln transparent, enkelt och kostnadseffektivt. Vårt huvudmål och grundläggande värde är att få våra kunders affärsverksamhet att växa. Allt vi gör, varje kompetens som vi tillför, gör vi för att våra kunder ska växa. OGOship fungerar via ett flertal lager som bildar ett nätverk, och som hela tiden utökas.
Kontakt:
Rickard Wigrund
rickard@ogoship.com 
+46 733-66 70 60

 

 

Jobb på Ehandel.se

Gudrun Sjöden Design AB söker:

Produktägare

Lomax Sweden AB söker:

Online Marketing Assistant - Helsingborg - Lomax Sweden AB

Plantagen Sverige AB söker:

Junior Webbredaktör

MM Sports söker:

Inköpare till MM Sports


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta