Ingelborns nya E-handel ska fokusera på pris

Jelon e-trade AB, som bland annat driver underklädesbutiken Calzessa.com, öppnar en ny butik i samma segment. Med Strumpbyxor.com ska man fokusera på strumpbyxor och leggings till konkurrenskraftiga priser.

Jelon e-trade, ett bolag som ägs av e-handlaren och författaren Mats Ingelborn, driver ett flertal nätbutiker i underklädes- och mode-branschen. Den första, SQF.se, lanserades 2003 och Jelon driver idag även e-handel i Finland och Danmark samt på engelska.

Calzessa.com, som säljer underkläder och strumpor, är en av dessa och nu är det dags för ytterligare en nätbutik inom samma segment. Nämligen Strumpbyxor.com.

Annons

Olika inriktningar

Den nya e-handeln kommer att fokusera på ett brett vardagssortiment av strumpbyxor med allt från tunna sommarstrumpbyxor till varmare exemplar med fleece. I butiken finns även leggings samt shapewear.

Varje vecka kommer man även att välja ut en vara som säljs till 20 procents rabatt. Strumpbyxor.com kommer att dela lager och logistik med Calzessa men kommer inte i övrigt att samarbeta eller marknadsföras ihop.

– Det är två olika inriktningar. Calzessa är vår fullsortimentsbutik med hög kvalitet och exklusivitet medan Strumpbyxor.com har ett brett urval av bra strumpbyxor för vardagsbruk till bra priser, säger Mats Ingelborn, vd och ägare Jelon e-trade AB.

 

Källa: Press

Annons