Kodmyran kopplar upp sig mot CDON Marketplace

E-handelsplattformen Kodmyran lanserar en koppling mot CDON Marketplace. Något som ger Kodmyrans kunder chansen att sälja via ytterligare en kanal förutom den egna nätbutiken. Och inte bara i Sverige, utan hela Norden.

Under de senaste veckorna har e-handelsplattformarna E37 och Jetshop, via sin tjänst Keycrunch, lanserat integrationer till CDON Marketplace. Något som ger deras kunder chansen att på ett enkelt sätt sälja via ytterligare en kanal förutom den egna nätbutiken.

Nu har även plattformsföretaget Kodmyran lanserat en koppling mot CDON Marketplace. En av de stora fördelarna enligt Katrin Lundgren, VD på Kodmyran, är att det inte bara ger e-handlarna möjlighet att nå ut till en större marknad i Sverige, utan hela Norden på ett enkelt sätt.

Annons

– Vi är kända för att bygga helhetslösningar och satsa på kopplingar mot kanaler som ger våra kunder en chans att tjäna mer pengar med mindre jobb. Detta är dock första gången vi bygger en koppling som ger kunderna möjlighet att nå även utanför landets gränser och satsa på hela Norden som marknad. Det känns mycket bra eftersom vi tror att många mindre e-handlare måste börja titta även utanför Sverige för att växa. Vi tror att partnerskapet med CDON.com ger våra kunder en möjlighet att synas på den nordiska marknaden som de inte haft annars, säger Katrin Lundgren.

Synkroniserat lagersaldo

Genom kopplingen kan e-handlaren enkelt skicka upp sina produkter till CDON.com för försäljning och få tillbaka orders in i butikens normala orderflöde. Lagersaldot hålls synkroniserat mellan butiken och CDON.com, samtidigt som kopplingen är anpassad för försäljning i hela Norden med möjlighet att bland annat sätta separata fraktpriser för de olika länderna.

– Sedan vi lanserade CDON Marketplace i slutet av 2013 har vi upplevt ett stort intresse och idag har fler än 250 externa e-handlare anslutit sig. Vi är mycket glada att välkomna Kodmyras många ambitiösa e-handlare med sitt breda sortiment och spännande produkter till Nordens största e-Varuhus, CDON.com,  säger Ted Boman Chef för CDON Marketplace.

Detta är den andra kopplingen Kodmyran lanserat på kort tid. I förra veckan meddelade Fyndiq att Kodmyran tillsammans med plattformarna Askås och Wikinggruppen lanserat officiella kopplingar till merförsäljningskanalen.

Källa: Press

Annons