MatHem kokar över med 1000 order per dag

Vi har tidigare rapporterat om hur nätbutiken MatHem växer så att det knakar. Nu meddelar företaget att de nått den magiska gränsen 1000 order per dag och att anställningarna bara ökar.

Under sista novemberveckan anställde man 25 personer och under denna vecka ska de ha 8 nya chaufförer på provanställning. Det går uppenbarligen bra för MatHem gällande försäljningen och precis som Posten har de problem med snön:

- Vintervädret med de stora snömängderna är lite problematiskt med oplogade vägar och bilköer, men vi kämpar på och utökar hela tiden personalstyrkan för att hinna med alla inkommande ordrar, säger Tomas Kull, grundare och VD MatHem.se. Många vill storhandla hos oss i snön och det kommer inte bli mindre när alla ska ha julmaten hem till dörren.

Annons

MatHem meddelar att snittordern på dessa tusen order är hela 1200 kronor. Många passar tydligen på att lägga till lite extra i varukorgen när de ber om hemleverans.

MatHem ska snabbt närma sig 200 anställda och 200 miljoner i omsättning. Med tanke på den höga tillväxt som de känner av varje vecka, och det nya rekordet på 1000 order/dag, meddelar de att mat på nätet verkar vara här för att stanna.

Källa: Press

Relaterade nyheter:
Matkasseföretag växer trots den tuffa konkurrensen

Annons