Möbelhandlare tar sikte på Finland med lokal sajt

Trademax, en nätbutik för inne- och utemöbler i Skandinavien, tar efter några framgångsrika år i Sverige, Norge och Danmark nu sikte på den finska marknaden. I dagarna slog företaget upp portarna till sin nya finska e-handel.

Trademax lanserades 2008 och säljer inne- och utemöbler för både privatpersoner och företag. Företaget som i vintras köptes upp av Bygghemma Group har förutom tre fysiska butiker i Helsingborg, Göteborg och Stockholm, även nätförsäljning i Sverige, Norge, Danmark.

Nu har man även lanserat en e-handel för den finska marknaden.

Annons

– Det känns spännande att äntligen kunna lansera vår finländska sajt. Finland känns som ett naturligt och självklart steg för oss efter våra framgångar i Norge och Danmark, säger Mark Persson, projektledare och Nordenansvarig på Trademax.

Inga finska soffligare

Inför lanseringen i Finland har företaget tagit fram en finsk version av sin nätbutik, Trademax.fi, samt rekryterat lokal kundtjänstpersonal för att kunna ge bästa möjliga service och support. Den finska sajten har bara varit igång ett par dagar men har redan lockat många besökare.

– Redan på lanseringsdagen fick vi kvitto på att vår satsning på Finland är helt rätt. De första dagarna har sajten haft hög trafik och försäljningen har redan dragit igång trots lite marknadsföring. Det ska bli spännande att se vad som händer när vi nu i dagarna drar igång marknadsföringen på allvar, säger Mark Persson.

 

Källa: Press

Annons