MrDustbags ägare breddar med ortopediska sulor

Grundarna av nätbutikerna Dammtussen.se och MrDustbag.com breddar sin verksamhet. Förutom att sälja förbrukningsvaror för hemmet, som dammsugarpåsar och dammsugartillbehör, ska man nu även erbjuda ortopediskt hjälpmedel. Något man ska göra via en ny e-handel, Ortopediska.se.

Dammtussen.se startade sin e-handelsverksamhet 2007 och i butiken säljer man bland annat dammsugarpåsar och dammsugartillbehör. Tillsammans med systersajten MrDustbag.com, som även säljer till länder utanför Sverige, har man sedan starten hjälpt mer än 88 000 kunder.

Nu är det dags för ytterligare expansion, men inom ett helt nytt område med nätbutiken Ortopediska.se.

Annons

– Vi har arbetat med Ortopediska.se ett tag. Vi tycker namnet är bra och tydligt, vi erbjuder ju allt från ortopediska sulor till andra ortopediska hjälpmedel som knäskydd, handledsskydd och armbågsskydd, säger Mia Pettersson, grundare av Spjut Interaktiva Medier, som nu har tre nätbutiker i sin portfölj.

Är sjukgymnast

Den nya butiken är byggd på Tictail med en design som skiljer sig från de tidigare butikerna. Man säger sig också ha lagt stort fokus på användarupplevelsen och kunderna kan betala med bland annat Klarna, VISA, betalkort och PayPal.

Och att man kompletterar dammsugarpåsar med fotledsskydd i universalstorlekar är inte så konstigt.

– Att jag själv är sjukgymnast och tycker att det är viktigt att det är lätt att få tag på enklare ortopediska produkter av hög kvalitet har också spelat in i valet av nytt segment att gå in i, säger Mia Pettersson.

Källa: Press

Annons